Als coördinator talentontwikkeling monitor en realiseer je de ontwikkeltrajecten en de verbinding van onze makers aan begeleiders, projecten en ons netwerk. Samen met het hoofd Talent scout en selecteer je nieuwe makers. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor onze programma’s en publiciteit om te zorgen voor een goede aansluiting bij onze projecten en producties, talentontwikkelactiviteiten en de professionalisering van onze makers. Verder ben je onze Agent voor Talent: in nauwe samenwerking met de makers behartig je hun belangen richting uitgevers. Tot slot beheer je de begroting en werk je mee aan subsidieaanvragen of andere vormen van financiering.

Wie ben jij?

  • je hebt veel liefde voor literatuur, kennis van het literaire en culturele veld en een relevant netwerk
  • je hebt aantoonbaar ervaring in een coördinerende rol
  • je hebt minimaal drie jaar werkervaring
  • je vindt makkelijk je weg in contracten, contact met uitgevers en onderhandelingssituaties
  • je hebt ervaring met werken in (klein) teamverband en bent gemotiveerd om communicatief verbindend te organiseren
  • je kunt goed overzicht creëren én houden en ziet waar de prioriteiten liggen

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben en meer informatie over de organisatie? Bekijk de hele vacature coördinator talentontwikkeling.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie en cv uiterlijk 3 september naar kim@wintertuin.nl t.a.v. Kim van Kaam, hoofd talentontwikkeling en projectcoördinator van CELA. Bij vragen kun je mailen naar thom@wintertuin.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op 25 september. We kijken uit naar je reactie!

MEER NIEUWS

Jaap Robben. Foto: Stephan Vanfleteren

Kroegcollege: De Avond van de Adaptatie

Ter ere van de verfilming van Jaap Robben’s Zomervacht organiseren wij een kroegcollege over boekadaptaties.

Deelnemers van een workshop zitten op een rij en luisteren aandachtig. Foto: Elske Nissen

Workshops: Activisme en schrijven

Dit najaar organiseert Wintertuin drie workshops over activisme en schrijven. In iedere workshop richten we ons met een ervaren schrijver op een specifiek genre. Met Simone Atangana Bekono schrijven we horrorverhalen, met Floor Rusman columns en met Zaïre Krieger maken we spoken word.

Verwacht: verhalenbundel ‘Oro is goud’ van Maghalie van der Bunt-George

Op vrijdag 23 september verschijnt bij Wintertuin Uitgeverij Oro is goud, het debuut van de Nederlands-Curaçaose schrijver Maghalie van der Bunt-George.