Wintertuin zoekt stagiairs (x/v/m)! Voor de periode februari – juni 2024 zijn wij op zoek naar twee enthousiaste stagiairs die onze organisatie komen versterken. Het gaat om stages op de afdeling Publiciteit en bij ons internationale project CELA. Ben jij geïnteresseerd in taal, kunst, cultuur en de verschillende verhalen die in de samenleving spelen? Dan zien we jouw sollicitatie graag binnenkomen!

 

Als stagiair bij de afdeling Marketing & Communicatie denk je zowel praktisch als inhoudelijk mee over de opzet, uitvoering en marketing van onze projecten. Bekijk de stagevacature Publiciteit hier.

 

Binnen ons internationale schrijfprogramma Connecting Emerging Literary Artists (CELA) werken auteurs, vertalers en literair professionals samen, over de grenzen tussen landen en talen heen. Als stagiair CELA maak je onderdeel uit van het projectteam. Bekijk de CELA stagevacature hier.

 

Wil je als eerste de nieuwe vacatures voorbij zien komen? Volg ons dan op Instagram of Facebook.

MEER NIEUWS

Vier schrijvers dragen voor op het podium van het Vergezichtenfestival

Wintertuin blikt terug op 2022: de hoogtepunten

Nieuwe festivals, nieuwe makers, een nieuwe taal en een internationale tour. Wij kijken met trots terug op 2022!
Wintertuinsessie Merlijn Huntjens illustratie

Mariken Heitman en Broeder Dieleman schuiven aan bij literaire talkshow over gember en creatieve processen

Op donderdag 25 mei presenteert schrijver Merlijn Huntjens een literaire talkshow in het Nijmeegse Festivalhuis met o.a. Mariken Heitman en Broeder Dieleman.

Ange Jessurun op boektour in Nederland

Van 13 mei tot 17 juni komt de Curaçaose schrijver Ange Jessurun op boektour naar Nederland. Haar debuut 'Faya Lobi' verscheen in november '22 bij ...