Schrijf je verhalen, gedichten, essays of werk je aan een project, performance of een boek? Wil je je graag begeven in de literaire wereld maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor Wintertuins spreekuur voor een duwtje in de juiste richting!

Voor beginnende schrijvers kan de literaire wereld best onoverzichtelijk zijn. Want welke literaire tijdschriften zijn er zoal en waar moet je op letten als je een tekst opstuurt? Hoe kom je op een podium terecht? Wat is de beste manier om een uitgever te vinden? Waar kun je terecht als je subsidie wil aanvragen voor een project en wat heb je nodig voor een subsidieaanvraag?

Bij Wintertuin helpen we je graag met dit soort vragen. In juni kun je  aanschuiven bij ons digitaal spreekuur, waarbij je met een van onze talentontwikkelaars in gesprek gaat over een vraag of kwestie waar je als schrijver tegenaan loopt.

Vanwege grote belangstelling is het aanmeldformulier gesloten.
Wil jij iets voorleggen aan onze medewerkers? Klik dan door naar het formulier en meld je vóór woensdag 24 mei aan.

Op basis van je beschikbaarheid en je vraag delen we je in bij een van de drie spreekuren op 1, 9 of 14 juni. Per schrijver hebben we een kwartier de tijd.

Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je zo snel mogelijk in!

MEER NIEUWS

Wintertuinsessie Merlijn Huntjens illustratie

Mariken Heitman en Broeder Dieleman schuiven aan bij literaire talkshow over gember en creatieve processen

Op donderdag 25 mei presenteert schrijver Merlijn Huntjens een literaire talkshow in het Nijmeegse Festivalhuis met o.a. Mariken Heitman en Broeder Dieleman.

Deelnemers van een workshop zitten op een rij en luisteren aandachtig. Foto: Elske Nissen

Workshops Podcasten: van audio tot aflevering

In drie workshops leren podcastexperts Jozien Wijkhuijs, Hanneke Hendrix en Lotte van Gaalen je de fijne kneepjes van het vak.

CELA groepsfoto

Europese Unie honoreert het Wintertuinproject CELA

CELA is een samenwerking tussen partners uit elf Europese landen en wordt door ons geïnitieerd en gecoördineerd.